BERYBEST CO,.LTD.

Om oss

KINGKNIT FÖRETAG är en ledande tillverkare och I / E-företag från Taiwan, som specialiserat sig på design och tillverkning av stickmaskiner sedan 1984. 1994 grundade vi underfabriken och sätter filial (Guangzhou, Zhejiang, Xiamen, Shanghai, etc) på det kinesiska fastlandet, en faktor var för Kinas stora inhemska marknad, och den andra huvudskälet var att nå upp kostnadseffektivt för catering till den konkurrensutsatta marknaden, vårt inriktade mål är att tillverka produkter av hög kvalitet och försäkra att våra värdefulla kunder skulle dra nytta av våra produkt med mer än två decennier, odlade en stark tekniker team & säljteam. Vi har också samlat många erfarenheter inom design, tillverkning.
Fram till nu är vår stabila tillväxt av Xiamen-kontor mer än tjugo år och för att behålla vår konkurrenskraft på marknaden bygger vi mycket bra relationer med många rederier och relaterade efterfabriker, det ger oss alltid bra kunder över hela världen, särskilt från Turkiet, Sydafrika, Bangladesh, Etiopien, USA och Europa, vi har både ärade rykte och förtroende baserat på ömsesidigt gynnsamma affärsrelationer.
Vi tror att den framtida verksamheten baseras på KVALITET och KREDIT. Vår framgång har baserats på vår förståelse av kraven och karaktären av tidsfrister för marknadsföring och marknadsföring. Det är därför vi alltid ser till att varje beställning levereras i tid.
Välkommen förfrågan från oss och välkomnar dig att gå med i vår verksamhet!


Förfrågan

Förfrågan